5 tipů, jak si užít silvestrovskou oslavu v plném lesku

Poslední den v roce patří zábavě, smíchu a tanci. Nezáleží na tom, zda se chystáte na honosnou party, na chalupu s přáteli nebo budete slavit doma se svými nejbližšími. V každém případě se můžete pěkně blýsknout. S letošními módními trendy to nebude vůbec problém. Zazářit můžete také svými nápady na silvestrovskou zábavu či svým kulinářským uměním.

Ohňostroj nápadů

Pořádáte oslavu konce roku doma, nebo na nějakém veřejném místě? Chcete být nepřehlédnutelná ve svém jedinečném outfitu? Těšíte se, jak si s kamarády parádně zařádíte na horách? Všechny situace si žádají nápady a spoustu fantazie. Pokud jste nechaly vše na poslední chvíli, budou se vám hodit naše tipy.

Lesklé vlasy

Vlasy jsou korunou hlavy a jejich vzhled celkový dojem umocní, nebo úplně zkazí. Využít můžete šamponů doporučených ve vlasovém studiu přesně pro váš typ vlasů, nebo přírodních prostředků dostupných běžně v kuchyni. Vaše vlasy se budou více lesknout a nebudou se tolik mastit, použijete-li při posledním oplachování vodu s citrónovou šťávou.

Tvarohová péče je vhodná pro všechny typy vlasů, vlasy zanechává pevné a lesklé. Smíchejte tvaroh, 3 lžíce octa a 1 vejce. Směs naneste na čisté vlasy a celou pokožku hlavy, vlasy zabalte do igelitové čepice, omotejte ručníkem a zábal nechte působit 30 minut. Poté vlasy několikrát důkladně opláchněte.

Třpytivé líčení

Silvestrovské líčení začněte určitě očima. Naneste bázi na celé horní oční víčko. Aby stíny vydržely celou noc, je dobrá báze nepostradatelná. Pak začněte stínovat víčko, do vnitřního koutku naneste stříbrný stín, pokračujte fialovošedým stínem, ten naneste doprostřed víčka a vnější třetinu vykreslete fialovo růžovo černým stínem. Tento stín patří nejen do vnější třetiny horního víčka, ale také do ohybu a do 2/3 spodní linky. Pak přicházejí na řadu třpytky. Duhově stříbrný odstín na celé horní víčko až do ohybu. Glitrové oční linky ve stříbrné barvě, aby měly glitry na čem držet, a poté stříbrné glitry malým plochým štětečkem přitlačit na oko. Na fixaci třpytek můžete použít  průhlednou  gelovou řasenku nebo lepidlo na třpytky či na řasy. Když jsou víčka krásně třpytivá, přichází na řadu černá horní oční linka, použijte tekuté, protože třpytky vytvoří nerovný povrch. Linku se nebojte udělat silnější a protáhnout ji až za vnější hranici oka do kočičího tvaru. Zbývá už jen nalepit umělé řasy a sjednotit oblíbenou řasenkou.

Metalické oblečení a doplňky

Letošní módní trendy jistě přinesly do vašeho šatníku a botníku pár kousků v barvách drahých kovů. Proto nebude problém obléknout se i na silvestrovský večírek. K lesklé dlouhé sukni se hodí černý top a výrazný náhrdelník. Černý outfit skvěle doplní zlaté nebo stříbrné boty či kabelka. Na méně formální akci se hodí stříbrné tričko k černým kalhotám, nebo naopak. S leskem je však třeba zacházet opatrně. Výrazné třpytivé módní kousky se hodí pro štíhlé postavy, neboť mohou upozornit na kdejaký nedostatek.

Jiskra v oku a zářivý úsměv

Nezapomeňte, že tím nejzajímavějším a nejkrásnějším na vás, je vaše dobrá nálada. Výraz v obličeji je to, čeho si lidé všimnou. Pokud přijdete s milým úsměvem a upřímným pohledem, nebudou si možná pamatovat, co jste měla celou dobu na sobě. Snažte se den před tím dobře vyspat, vyhnout se stresujícím situacím, zrelaxujte se ve voňavé koupeli a v klidu se připravte.

Ať už budete kdekoli, svou oslavu konce roku si parádně užijte.

 

text Alena Vorlíčková / foto Visualhunt.com (snímky ke komerčnímu užití zdarma) a archiv Deichmann

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email

Přihlášení