Na Autistan Day otevřena kauza o spiknutí tisíciletí

Na Autistan Day otevřena kauza o spiknutí tisíciletí

Právě na Autistan Day, který se slaví 31. března, byla nalezena Zpráva z tajného zasedání svobodných kukařů a způsobila ve světě velký povyk. „Již nyní po přečtení pouhé pozvánky pro hlavní členy nám mrzne krev v žilách,“ zní z rádia Svobodný prostor. Další média rychle šíří hesla: Je to největší spiknutí posledního tisíciletí. A nyní už jsou známí někteří protagonisté.

Z konkurenční TV Noha slavný investigativní novinář Jirka Voves rozrušeně vykřikuje: „Tato kauza je hlubší než Mariánská štola.“ Do toho v hlavním vysílacím čase na Národní vizi hlásí z Žižkovské věže Vašek Sedlák: „V celé kauze figuruje mnoho lidí. Zatím jsme dešifrovali tajný jazyk a zjistili některé významné účastníky. Opravdu nás šokovala jména, která zde figurují neb jsou to přední odborníci na danou problematiku např: Radek Markézy, Jirka Řezáč. Dokonce za společnost AUTIS hovoří ředitelka Vera Slunickova spolu s věrným spolupracovníkem Jirkou Višňákem. Již nyní vidíme, že tato kauza sahá do nejvyšších pater politiky. Dokonce se uvažuje, že v celé kauze je zapojen i Svatý Mikuláš s celou rodinou a nejspíše vše financuje miliardář Petr Melmer přes svůj nadační fond Uzavřená Brána. V akci padají závratné sumy jdoucí do stovek milionů korun.

Na Autistan Day otevřena kauza o spiknutí tisíciletí 1

Dokonce od nejmenovaného zdroje víme vyjádření pana Jiřího Řezáče, že hlavním cílem tohoto exkluzivního setkání je téma inkluze ve společnosti. Padají ostré věty ne nepodobné některým projevům bývalé státní německé strany. Jirka Řezáč křičí: „Musíme pro inkluzi udělat co nejvíce, je to prioritní otázka tohoto exkluzivního zasedání. Kurva, lidi musíme těm mentálům pomoc. Voni to sami nedaj.“

Na Autistan Day otevřena kauza o spiknutí tisíciletí 2

Načež reagoval pan Višňák: „Ano, je to naše občanská povinnost pomoci znevýhodněným občanům a zajistit jim důstojný odchod.“ Poté je slyšet hlas Svatého Mikuláše, jak opakuje: „It’s all about money. Money has a power. Who have a power write a rules. It’s simply Monkey business.“

Na Autistan Day otevřena kauza o spiknutí tisíciletí 3

Celou kauzu rozkrývá tajný mediální agent Marek Křiklan zabývající se problematikou možné aktivní agrese proti odsunu. Největší podíl z celé akce má mít známý stavař Radim Sele a církev Hedonisté každého dne. Dokonce je i silná zahraniční účast. Víme, že zde bude i prezident Kačer Trumpetka.

Na Autistan Day otevřena kauza o spiknutí tisíciletí 4

text Tomáš, stát Autistán

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email

Přihlášení